HomeАктивностиВонредно Собрание на МАЗ „Актуар“

На ден 23.12.2015 година (среда) ќе се одржи вонредно Собрание на МАЗ „Актуар“, со следниот дневен ред:

  1. Усвојување на Правилник за континуирано професионално усовршување
  2. Усвојување на програма и содржина на испити кои како минимум треба да ги имаат успешно положено редовните членови на МАЗ „Актуар“.
  3. Разно

Comments are closed.