HomeАктивностиПрва Хрватска актуарска конференција

Најавена е првата Хрватска актуарска конференција која ќе се одржи во организација на Хрватското актуарско друштво и Агенцијата за супервизија на финансиски услуги во Република Хрватска. Повеќе информации за настанот може да се добијат на следниот линк: aktuari.hr

Comments are closed.