HomeОстанатоРедизајн на веб страницата на „Актуар“

МАЗ „Актуар“ започна процес за ре-дизајнирање на постојната веб страница на здружението со цел да обезбеди поголема функционалност, поедноставна комуникација со членовите, како и потранспарентна презентација на активностите на здружението.

Comments are closed.